DENÚNCIA: Denunciem al Síndic de Greuges la falta de transparència en la concessió de la residència per a gent gran projectada a Bellavista

Logo del Síndic de Greuges de Catalunya

Hem denunciat al Síndic de Greuges que la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Franqueses va modificar al març el model de gestió del projecte de residència per a gent gran que es preveu fer a Bellavista. Ho va fer assumint unes competències que no li corresponen i en un procés molt faltat de transparència.

Denunciem al Síndic també que els grups de l’oposició ens trobem amb molts obstacles per la falta de transparència en general, i que això no ens ha permès detectar aquest canvi fins quatre mesos més tard.

Descarrega’t aquí el fullet Una residència a Bellavista però NO per a Bellavista que vam editar el passat mes de maig de 2022 i repartir per les llars del municipi.

Llegeix aquí l’article “Una residència a Bellavista, promeses electoral que ens surten cares”, escrit per Maria Forns i publicat a El 9 Nou el divendres 3 de juny de 2022 (pàgina 30).